Munkatársaink

DR. MORLIN ESZTER

A SOTE Általános Orvosi Karán végeztem 1988-ban. Utána otthon voltam 4 gyermekemmel, majd 1996-tól dolgozom foglalkozás-egészségügyi orvosként. 1999-ben megszereztem az üzemorvosi szakvizsgát, majd 2002-ben Hagyományos kínai orvoslás keretében akupunktúra vizsgát is tettem, bár ezt a tudásomat jelenleg nem használom.
Nagyon szeretek itt dolgozni, ez pont az a munka, amiben mint orvos, mint családanya és mint nagymama is egészében helyt tudok állni.
Aki belép a rendelőnkbe, rögtön érzékeli a baráti légkört, amely köztünk, dolgozók között fennáll, és óhatatlanul a pácienseinkre is sugárzik.

DR. JANKY MÁRIA

1969-ben végeztem a Budapesti Orvostudományi egyetem Általános Orvosi Karán. Üzemorvosi állást pályáztam, mert úgy ítéltem meg, hogy ezt a munkát össze tudom egyeztetni a családanyai életformával. Nem bántam meg, ez a hivatás sokkal komolyabb és változatosabb orvosi feladatok elé állított, mint amit általában a közvélemény gondol róla. 1978-ban szakvizsgáztam üzemorvostanból. Két lányom született, az ő nevelésükben nagy könnyebbség volt, hogy stabil munkaidőm volt, ügyeletek nélkül. Hat unokám van, ez a szám még emelkedhet. 1995-ben privatizálták ezt a szakterületet, azóta foglalkozás-egészségügy a neve. Egyéni vállalkozóként folytattam munkámat, majd egy rátermett fiatal (szintén többgyermekes) kolléganőt munkatársnak hívtam, és miután sikeresen leszakvizsgázott, együtt kft-t alapítottunk. A nyugdíjas kor elérése után is tovább dolgoztam. Jelenleg főleg szakmai támaszt nyújtok, ha szükséges. Kiváló rezidens orvosaink, szakasszisztenseink és gazdasági munkát végző munkatársaink vannak, munkájukat ügyvezető társammal egyetértésben irányítjuk.

DR. PÁPAI-STEINBACH RITA

A Semmelweis Egyetemen végeztem orvosként, ezután nagyon örültem, mikor lehetőségem nyílt foglalkozás-egészségügyi rezidensként a Munkaorvos Kft-nél elhelyezkednem. Számomra nagyon fontos, hogy anya és orvos lehessek. 2014 szeptembere óta dolgozom itt, a családias légkör és a munkatársak segítőkészsége nagyon megszerettette velem ezt a munkát. Mindig is fontosnak éreztem a személyes találkozást, a beszélgetést a páciensekkel, munkánk során sokszor fordulnak kérdésekkel hozzánk, amire nagyon jó érzés megoldást találni.

DR. KÁLNAI-MÓRÓ NÁRCISZ

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Nem sokkal később megszületett első kisfiam. 2015 decemberétől adódott a lehetőség, hogy foglalkozás-egészségügyi orvos rezidensként a Munkaorvos Kft-nél dolgozzak. Hálás vagyok, hogy rám talált az a munkahely, ahol sem orvosi, sem anyai hivatásomat nem kell feladnom, mindkettő fontos számomra. Élvezem, hogy munkám során sokféle emberrel találkozhatok, szeretem meghallgatni a pácienseket és örülök, ha segítségükre lehetünk. Jó hangulatban, családias légkörben dolgozni öröm és úgy érzem, mindig számíthatunk egymásra.

DR. VARGA ORSOLYA

2006-ban végeztem a SOTE Általános Orvostudományi karán, utána megelőző orvostani szakképzést kezdtem el. 2008-ban született első kislányunk, és 2017-ig otthon voltam négy gyermekünkkel. Ekkor szembe jött a lehetőség, hogy a Munkaorvos Kft-nél dolgozhassak. Nagy ajándéknak tartom, hogy ilyen családias légkörben, kedves munkatársakkal együtt dolgozhatok. Ez számomra inkább feltöltődés, mint munka. Nagyon szeretem, hogy a rendelés során itt mindig jut idő a páciensekre, így a megelőzésre is nagyobb gondot tudunk fordítani.

DESSEWFFY JOHANNA

Tanári diplomám van. Mivel három gyermeket nevelek, az eredeti hivatásomban szerzett tapasztalataimat itt, ebben a rendelőben hasznosítom. Szeretem ezt a kissé irodai, de mégis az emberekkel való törődés lehetőségét felkínáló munkát.

MOLNÁRNÉ ABONYI ANNAMÁRIA

1984-ben végeztem az egészségügyi szakközépiskolát, majd felnőtt szakápolói, később műtős szakasszisztensi végzettséget szereztem. Különböző kórházakban és klinikán dolgoztam.
Kis időre elhagytam az egészségügyet. Jelenleg a Munkaorvos Kft-nél igyekszem hasznosítani a korábbi egészségügyi és későbbi adminisztratív területen szerzett tapasztalataimat. 2011-ben egy újabb – foglalkozás-egészségügyi szakápolói – végzettség megszerzésével bővítettem bizonyítványaim számát. Remélem, a gyakorlatba is sikerül átvinnem minden, a tanfolyamon tanult fontos és hasznos ismeretet, ezzel is segítve partnereink tevékenységét.
Nagyon szeretek itt dolgozni! Kedves munkatársak között, kellemes környezetben, inkább szórakozás, mint munka az eltöltött idő.

MAJERNÉ MAHOLÁNYI TÍMEA

1991 óta dolgozom az egészségügyben. Ápolónőként dolgoztam az Orvostovábbképző Intézetben. Ezután szülésznői képesítést szereztem. Gyermekeim megszületése után sajnos a szülésznői szakmát nem tudtam folytatni. 2004 óta dolgozom a MUNKAORVOS KFT-ben. 2006-ban foglalkozásegészségügyi szakasszisztensi képesítést szereztem. A kiváló orvosainkkal és a kedves munkatársakkal nagyon szeretek együtt dolgozni!

KÖRMENDI ILDIKÓ

1997 óta dolgozom az egészségügyben. Kezdetben még tanulás mellett, részmunkaidős voltam.
2004-ben a Széchenyi Egyetem végzetem diplomás ápolóként.
Nagycsaládosként fontos volt számomra, hogy gyerekbarát munkahelyre kerülhessek, és mégis maradhassak az egészségügyben.
Ez 2016-ban sikerült itt a MUNKAORVOS Kft-ben. Emellett részmunkaidőben a betegágy mellett is maradtam.
Szeretek a MUNKAORVOS Kft-ben dolgozni, nagyszerű a hangulat és a kollegák!

DOBOS LÁSZLÓNÉ

1974-ben végeztem a Vas utcai csecsemő-Gyermekgondozóképző Iskolában.
23 évig dolgoztam a Zuglói Egyesített Bölcsödében mint vezetőhelyettes.
A Munkaorvos Kft-be 2007 májusában kerültem. Nagyon örülök, hogy ilyen jó csapatban dolgozhatok. Munkánk során lehetőségünk van megvalósítnai az egészségügy legfontosabb feladatát, a megelőzést!